Imelised kingitused, mis jäävad igaveseks meelde

Erilised kingitused, mis loovad mälestusi

Taeva kingitus on kodumaine veebipood, pakkudes taevainspiratsiooniga kingitusi, mis tähistavad erilisi hetki ja lisavad elule maagilist puudutust.

Taeva Kingitus

Taeva kingitus on unikaalne taevakaart või tähekaart, mis taasloob tähtede asendi just sellel erilisel eluhetkel. Me saame täpselt taastada selle hetke tähistaevas vastavalt ajale ja asukohale, et jäädvustada hetke ilu ja tähendus igaveseks.

Tähekaardi saab trükkida ja raamida, tikkida või graveerida.

“Taeva kingitus” on ka kujundlik väljend, mis viitab erilisele, väärtuslikule või haruldasele kingitusele, mis tundub olevat pärit justkui kõrgemalt jõult või universumilt. See võib tähendada midagi, mis toob rõõmu, rahu või õnne ning on seotud müstika, maagia või sügava tähendusega. Näiteks võib see olla isikliku tähtsusega kingitus, mis on seotud tähtede, astroloogia või taevase inspiratsiooniga, sümboliseerides universumi toetust või erilist hetke elus.

Meie saavutused numbrites

Taeva kingitus on toonud rõõmu rohkem kui 5000 kliendile ja kaunistanud üle 1000 kodu meie unikaalsete tähekaardite ja taevakaarditega.

5000+

Erilised kingitused

Meie valikus on üle 5000 ainulaadse kingituse, mis sobivad igale maitsele ja igas vanuses inimestele.

95%

Õnnelikud kliendid

Meie kliendirahulolu on meile tähtis ning oleme uhked, et 95% meie klientidest on meie toodetega rahul.

5000+

Eesti käsitöö

Me väärtustame Eesti käsitööd ja toetame kohalikke kunstnikke. Kõik meie tooted on Eestis valmistatud, tuues esile meie käsitööoskused.

2000+

Lai valik

Meie laia valikuga kingituste seas leiad alati midagi erilist. Üle 2000 erineva toote hulgast on midagi igale perele ja sõbrale.

Loo mälestusi, mis kestavad!

Soovid kinkida midagi tõeliselt erilist? Taeva kingitus pakub sulle võimalust jäädvustada tähtsaid hetki kaunite ja personaalsete kingitustega. Meie valik tähekaarte ja taevakaarte sobib täiuslikult igaks eriliseks sündmuseks.