Klassikaline tähekaart (trükitud ja raamitud)

25,00 55,00 

Raamitud tähekaart mõõdus A4 või A3, 20 x 30 cm, 30 x 40 cm.  Sisaldab unikaalset tähekaarti, mis taasloob tähtede asendi just sellel erilisel eluhetkel. Saame täpselt taastada selle hetke tähistaevas vastavalt ajale ja asukohale, et jäädvustada hetke ilu ja tähendus igaveseks. Saadame Sulle 3 tööpäeva jooksul raamitud tähekaardi!

Kui märgite “ei tea”, teeme selle valiku Teie eest
Product total
Options total
Grand total
Category:

Kirjeldus

Tähekaart on kingitus, mis ühendab endas ilu, tähenduse ja isikliku puudutuse, jäädes kingisaajale väärtuslikuks mälestuseks.

Taevakaart on suurepärane kingitus, sest see on ühtaegu isiklik, tähendusrikas ja unikaalne:

  1. Isiklik ja südamlik: Tähekaart kujutab täpselt seda, kuidas tähed ja planeedid olid paigutatud olulisel eluhetkel, näiteks sündimise päeval, pulmapäeval või mõnel teisel tähtsal sündmusel. See teeb kingituse väga personaalseks ja südamlikuks, näidates hoolivust ja tähelepanu detailidele.
  2. Ainulaadne ja meeldejääv: Iga tähekaart on ainulaadne, kuna see põhineb kindlal ajahetkel ja asukohal. Selline kingitus ei ole midagi tavalist, vaid täiesti kordumatu, jättes kingisaajale eluaegse mälestuse.
  3. Sümboolne tähendus: Tähekaart ei ole pelgalt dekoratsioon, vaid sümboliseerib elu olulisi hetki ja nende ajatut ilu. See aitab jäädvustada erilisi sündmusi ja meenutab kingisaajale nende tähtsust iga kord, kui ta seda vaatab.
  4. Stiilne sisekujunduselement: Tähekaardid on sageli esteetiliselt kaunid ja sobivad hästi koju või kontorisse, pakkudes elegantset ja sümboolset sisustusdetaili, millel on sügavam tähendus.
  5. Igavene mälestus: Erinevalt ajutistest kingitustest jääb tähekaart kestma ajas. See on püsiv mälestus hetkedest, mis väärivad jäädvustamist ja tähistamist, ning toob neid meelde igal vaatamisel.
  6. Personaalne puudutus: Võimalus valida täpne hetk ja asukoht muudab taevakaardi kingituse saaja jaoks isiklikuks. Lisaks saab sellele lisada spetsiaalseid sõnumeid või olulisi tsitaate, et muuta kingitus veelgi erilisemaks.

Lisainfo

Suurus:

,

Taevakaardi värv:

,